

- Иванчо, как звучи в бъдеще време "женя се"?
- Развеждам се...

- Госпожо, вече ви казах - аз съм ветеринар!
- Ох... и аз съм една патка!

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Цената им е по-висока и от тази на говеждото, жалват се руснаци. Всяка домакиня може да си направи по тази рецепта
Тя се превърна в рекламно лице, за да издържа Нойзи
Маслото, например, е по-скъпо на родна почва
Според експертите, основната причина за по-високите цени на българското свинско са по-високите разходи за производство
Още днес я опитайте
Най-добрата част е, че ще ви трябват само няколко общи, евтини и лесно достъпни съставки
Вижте как да го приготвите
За декември инфлацията е 0.4%
Бърза рецепта за всеки ден
Хлябът в Гърция е и част от т.нар. „Домакинска кошница“, която представлява списък с категории продукти, който се изготвя от гръцкото Министерство на развитието